جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
پلو جعفری
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای خون ساز، ملیّن، مفید برای باز شدن قاعدگی زنان، مقوی عمومی بدن
مواد لازم
زعفران آب شده : به میزان لازم
هویج : یک عدد بزرگ
روغن کنجد : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد متوسط
کدو خورشتی : یک عدد بزرگ
جعفری خرد شده : دو پیمانه
لوبیا سبز خرد شده : یک پیمانه
برنج : دو و یک دوم پیمانه
کلم سفید : یک پیمانه
نمک، زردچوبه، زنجبیل، ادویه پلوئی : به میزان لازم
 
روش تهیه برنج را از قبل خیس می کنیم. کلم را شسته و ریز خرد می کنیم. هویج را به صورت خلال ریز خرد می کنیم. کدوها را به صورت نگینی درمی آوریم. لوبیا را یک سانتی خرد کرده و بخارپز می کنیم. پیاز را به همراه روغن، کمی زردچوبه و ادویه پلویی تفت می دهیم و به ترتیب ابتدا هویج، سپس کلم و بعد از آن کدو خورشتی، لوبیا سبز، و جعفری را اضافه کرده و تفت می دهیم. برنج را به همراه آب و نمک می جوشانیم. سپس آن را آبکش کرده و به همراه مواد آماده شده، لایه به لایه درون قابلمه ریخته و دم می کنیم. می توانیم مقداری زعفران آب شده نیز اضافه کنیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*