جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
پلوی جو با لوبیا چشم بلبلی
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای مقوی بدن، ضد قند و دیابت، ملیّن
مواد لازم
زعفران آب شده : به میزان لازم
آب : چهار پیمانه
روغن کنجد : به میزان لازم
لوبیا چشم بلبلی : یک و یک دوم پیمانه
نمک، زردچوبه، دارچین : به میزان لازم
بلغور جو درشت : دو و یک دوم پیمانه
شوید : به میزان لازم
 
روش تهیه بلغور و لوبیا را از قبل خیس می کنیم. لوبیا را همراه آب و مقداری زردچوبه می پزیم تا بدون آب شود. بلغور را به همراه مقدار آب ذکر شده در بالا و مقداری نمک و روغن می پزیم. وقتی آب بلغور تقریباً تمام شد، لوبیا و شوید را همراه مقداری دارچین به آن افزوده و بلغور را دم می کنیم. موقع دم کشیدن مقداری زعفران آب شده به پلو اضافه می کنیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*