جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
عدس پلو با خرما
مزاج گرم و خشک تعداد نفر
مفید برای مفید برای غلبه بلغم
مواد لازم
خرما : 16 عدد
زعفران آب شده : به میزان لازم
روغن کنجد : به میزان لازم
عدس : یک و یک دوم پیمانه
برنج : سه پیمانه
نمک، زردچوبه، دارچین : به میزان لازم
 
روش تهیه برنج را از قبل خیس می کنیم. خرماها را از هسته جدا می کنیم. عدس را با مقداری آب و کمی زردچوبه می پزیم به طوری که آب آن کاملاً تمام شود. خرما را با کمی روغن کنجد تفت می دهیم. برنج را با مقداری آب و کمی نمک می‌جوشانیم. چند دقیقه قبل از صاف کردن، عدس را به آن اضافه کرده و برنج را آبکش می کنیم. موقع دم کردن برنج، خرما را وسط پلو قرار می دهیم. دارچین و زعفران را به برنج اضافه کرده و اجازه می دهیم دم بکشد.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*