جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
پلو ماش و خرما
مزاج گرم و تر تعداد نفر
مفید برای خون ساز
مواد لازم
خرما : 14 عدد
زعفران آب شده : به میزان لازم
روغن کنجد : به میزان لازم
ماش : یک و یک دوم پیمانه
برنج : سه پیمانه
نمک، زردچوبه، دارچین : به میزان لازم
 
روش تهیه برنج و ماش را از قبل خیس می کنیم. خرما را از هسته جدا می کنیم و در صورت تمایل خرما را همراه با کمی روغن کنجد تفت می دهیم. ماش را با آب و کمی زردچوبه، نمک و دارچین می پزیم. برای دم‌پخت کردن برنج به ازای هر پیمانه برنج و ماش یک و نیم پیمانه آب برمی داریم و داخل قابلمه می ریزیم. زمانی که آب جوش آمد برنج، نمک و روغن را به آن اضافه کرده و با حرارت ملایم می پزیم تا کم آب شود، ماش را به برنج افزوده و با هم مخلوط می کنیم. خرما را موقع دم کردن برنج، وسط آن قرار داده و زعفران آب شده را به برنج اضافه می کنیم و اجازه می دهیم پلو با حرارت ملایم آماده شود.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*