جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
لوز نارگیل ساده
مزاج گرم و تر تعداد نفر
مواد لازم
شکر قهوه ای یا عسل : به میزان لازم
گلاب : به میزان لازم
هل : به میزان لازم
پودر نارگیل : چهار پیمانه
 
روش تهیه پودر نارگیل را آسیاب کرده تا مقدار کمی روغن پس بدهد و تقریباً به شکل خمیری درآید . سپس آن را در ظرف مورد نظر ریخته، مقداری هل، گلاب و عسل به آن اضافه می کنیم. خمیر به دست آمده را خوب ورز می‌دهیم تا مواد با هم مخلوط شوند. ته یک سینی مستطیلی را چرب کرده، مواد را ته سینی پهن می‌کنیم و به شکل لوزی برش می زنیم. 2 تا 3 ساعت سینی را داخل یخچال قرار می دهیم. لوزها بعد از خنک شدن از سینی جدا می شوند.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*