جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
کلوچه با مغز نارگیل
مزاج گرم و تر تعداد نفر
مواد لازم
پودر هل : به میزان لازم
پودر نارگیل : 100 گرم
شیر یا آب : یک پیمانه
شکر قهوه ای : به میزان لازم
روغن کنجد : یک پیمانه
آرد سبوس دار جو : چهار پیمانه
 
روش تهیه ابتدا آرد سبوسدار را با شیر یا آب و روغن خمیر کرده و به خوبی ورز می‌دهیم تاخمیر یکدست شود. خمیر را به مدت 2 ا لی 3 ساعت در ظرفی گذاشته و اجازه می‌دهیم خوب ور بیاید. شکر قهوه ای را کوبیده، پودر نارگیل را به شکر اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در نهایت مقداری پودر هل به آن اضافه می کنیم. بعد از اینکه خمیر آماده شد، مقداری از آن را برداشته و کف دست پهن می کنیم، کمی از نارگیل آماده شده را در وسط خمیر گذاشته، آن را گرد کرده و کمی پهن می کنیم. کلوچه ها را در سینی فر گذاشته و با حرارت ملایم می‌پزیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*