جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
شیرینی کنجدی
مزاج گرم و خشک تعداد نفر
مواد لازم
پودر گردو و بادام : به میزان لازم
آرد نخودچی : در صورت تمایل
عسل : یک پیمانه
پودر کنجد : به میزان لازم
پودر نارگیل : به میزان لازم
 
روش تهیه عسل را مقداری گرم کرده و پودر کنجد و پودر نارگیل را به آن اضافه می کنیم تا خمیر تقریباً سفتی حاصل شود. در صورت تمایل می‌توان پودر بادام و گردو را نیز اضافه کرد. اگر مواد هنوز شل بود، مقداری آرد نخودچی به آن اضافه می کنیم . کف سینی را مقداری چرب کرده و مواد را ته آن پهن کرده و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار داده تا تقریباً سفت شود. سپس به شکل دلخواه برش زده و به مدت 1 ساعت درون یخچال می‌گذاریم . بعد از یک ساعت مواد از سینی جدا خواهند شد.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
نظرات / پیشنهادات
نرگس حق نظر لو
1392/08/15
خیلی خوش مزه بود
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*