جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
سوپ لپه
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای معتدل، ملیّن، مقوی عمومی، مفید برای کبد، ضد چربی و ضد کلسترول خون
مواد لازم
لپه : یک دوم پیمانه
بلغور جو : یک پیمانه
هویج : یک عدد متوسط
گوجه فرنگی : دو عدد بزرگ
ساقه کرفس خرد شده : دو پیمانه
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم
روغن کنجد : به میزان لازم
 
روش تهیه لپه و بلغور جو را از قبل خیس می کنیم. لپه را با آب و مقداری زردچوبه می پزیم. بلغورجو را همراه آب و کمی زردچوبه و نمک می پزیم، مدتی که از پخت آن گذشت رنده شده و کرفس نگینی شده را به همراه لپه به آن اضافه کرده و حرارت می دهیم. گوجه را با کمی آب، فلفل و زنجبیل در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و مدتی آن را جدا می پزیم سپس به بقیه مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*