جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
فرنی با شیربادام
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای مفید برای کم خونی و اعصاب، تقویت عمومی
مواد لازم
گلاب : چهار قاشق غذاخوری
آرد برنج : چهار قاشق غذاخوری
شیره کشمش یا شیره انگور : در صورت تمایل
شکر قهوه ای یا عسل : به میزان لازم
شیر بادام : دو لیوان
 
روش تهیه آرد برنج را در شیر بادام حل کرده و هم می زنیم تا نرم و یک دست شود شکر یا عسل و گلاب را به آن اضافه کرده و روی حرارت قرار داده ،مرتب به هم می زنیم تا جوش آمده و کمی غلیظ شود. بعد آن را از روی حرات برداشته، در ظرف می کشیم تا سرد شود؛ سپس با کمی شیرۀ انگور و یا شیرۀ کشمش آن را تزئین می‌کنیم و صرف می‌نمائیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*