جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
فرنی میوه ای
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای مفید برای معده،آرام بخش برای اعصاب
مواد لازم
گلاب : 20 قاشق غذاخوری
آرد برنج : چهار قاشق غذاخوری
شیر محلی : چهار لیوان
شیره کشمش یا شیره انگور : در صورت تمایل
شکر قهوه ای یا عسل : به میزان لازم
سیب خرد شده : به میزان لازم
موز خرد شده : به میزان لازم
 
روش تهیه آرد برنج را با شیر حل کرده و هم می زنیم تا نرم و یک دست شود. سپس گلاب و شکر یا عسل را به آن افزوده و روی حرارت قرار داده و مرتب هم می زنیم تا جوش آمده و کمی غلیظ شود. سپس میوه های خرد شده را به فرنی اضافه می کنیم و حدود 10 دقیقه با حرارت ملایم می پزیم. در صورت تمایل، از شیرۀکشمش یا شیرۀ انگور استفاده می کنیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*