جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
آش ماش
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای ملیّن، مفید برای پوست بدن، تقویت روده ها
مواد لازم
برنج نیم کوب : یک دوم پیمانه
روغن کنجد : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
تره، جعفری، گشنیز خردشده : 500 گرم
پودر نعناع خشک : به میزان لازم
جوانه ماش : دو پیمانه
نمک، زردچوبه، فلفل، ادویه کاری، پودرزیره : به میزان لازم
 
روش تهیه حبوبات را از قبل خیس می کنیم. سبزی را شسته و به 3 تکۀ بزرگ خرد می کنیم. ماش، برنج و سبزی را به همراه آب، نمک، فلفل و کمی زردچوبه و زنجبیل می پزیم تا کاملاً پخته شود و آب غذا تمام شود. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه و ادویه تفت می دهیم. سپس پودر زیره را به آن اضافه کرده و کمی تفت داده و پس از آن نعناع خشک را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم و آن را به مواد اضافه می کنیم و کمی حرارت می دهیم تا غذا آماده شود در انتها این غذا را می کوبیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*