جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
آش عدس
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای معتدل، ملیّن، تقویت عمومی بدن
مواد لازم
برنج نیم کوب : یک دوم پیمانه
لپه : یک پیمانه
روغن کنجد : به میزان لازم
تره، جعفری، گشنیز خردشده : شش پیمانه
پیاز خرد شده : یک عدد متوسط
عدس یا باقالا : یک و یک دوم پیمانه
نمک، زردچوبه، فلفل، ادویه کاری، پودرزیره : به میزان لازم
 
روش تهیه حبوبات را از قبل خیس می کنیم. لپه را همراه آب و کمی زردچوبه می پزیم تا کاملاً پخته شود. عدس، برنج و سبزی را به همراه نمک، فلفل، زنجبیل، ادویۀ کاری و مقدار کمی زردجوبه می پزیم، سپس آن ها را نیز به لپه اضافه می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت می دهیم. پس از چند دقیقه پودرزیره را به آن اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم. در پایان، پیاز را به مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*