جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
نان نخودچی
مزاج گرم و تر تعداد نفر
مواد لازم
شکر قهوه ای : یک پیمانه
روغن کنجد یا روغن حیوانی : پنج قاشق غذاخوری
آرد نخودچی : دو پیمانه
 
روش تهیه هل و وانیل                                               به میزان لازم

پودر پسته برای تزیین                                به میزان لازم

 

ابتدا پودر قند را با روغن خوب مخلوط کرده و با هم زن برقی خوب بزنید، سپس هل و وانیل را به آنها اضافه کرده و آرام آرام آرد نخودچی را بیافزایید. اگر احساس کردید به روغن نیاز است کمی دستتان را با روغن چرب کرده و خمیر را خوب ورز دهید و دقت کنید که به روغن نیفتد و در صورتی هم که احساس کردید کمی به روغن افتاده حتما به آن مقداری آرد نخودچی اضافه کنید تا به حد تعادل برسد. پس از ورز دادن کامل خمیر آن را با وردنه روی سطح صافی به قطر یک سانتی متر پهن کرده و قالب بزنید، سپس داخل فر در طبقه وسط قرار داده و با حرارت 375 درجه ی فارینهایت به مدت 15 الی 20 دقیقه قرار دهید و پس از پخته شدن بگذارید کاملا سرد شده و درون شیرینی خوری بچینید. نکته: می توانید پس از آماده شدن خمیر آن را به مدت 7 تا 8 ساعت داخل کیسه نایلون گذاشته تا بماند و سپس آن را پهن کرده و درست کنید.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
نظرات / پیشنهادات
اعظم
1393/05/02
مزاج من سردوتره خیلی هم این شیرینی رو دوست دارم
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*