جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
شیرینی گردویی
مزاج گرم و خشک تعداد نفر
مواد لازم
پودر پسته : یک قاشق مرباخوری
هل ساییده : یک دوم قاشق چای خوری
وانیل : یک دوم قاشق چای خوری
آرد سبوس دار یا معمولی : دو قاشق مرباخوری
شکر قهوه ای : یک پیمانه
پودر گردو : 150 گرم
روغن زیتون : یک قاشق مرباخوری
تخم مرغ : سه عدد
 
روش تهیه ابتدا زرده تخم‌مرغ‌ها را با شکر آسیاب شده حدود 10 دقیقه خوب بزنید. سپس یک قاشق مرباخوری روغن را به آنها اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید. پس از آن یک قاشق آرد و در آخر هم گردوهای خردشده را داخل این مواد ریخته و به هم بزنید. داخل سینی فر را با روغن خوب چرب کرده و با یک قاشق چایخوری مواد آماده شده را با فاصله ی مناسبی که به هم نچسبند گرد گرد بریزید و سینی را داخل فر به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار دهید. پس از سرد شدن روی آنها را با پودر پسته تزیین کنید.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*