جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
کلمپه شیرینی
مزاج گرم و تر
 
روش تهیه آرد                                      یک کیلو
روغن جامد یا کره                    400 الی 500 گرم
تخم مرغ                                2 عدد
شکر                                     200 گرم
شیر به همراه کمی آب              نصف لیوان
هل و وانیل                              به میزان لازم
مواد لازم برای وسط کلمپه
خرمای بدون هسته                     400 گرم
مغز گردوی خورد شده               200 گرم
هل، قلمفور و جوزهندی              به میزان لازم
بادیون و زنجبیل                        به میزان لازم
پودر پسته برای تزیین               به میزان لازم

 

 

 

ابتدا دو عدد تخم مرغ را به همراه هل و وانیل خوب زده، سپس روغن را اضافه کرده و پس از آن شکر و آرد را اضافه کنید. این مواد را خوب مخلوط کنید و بعد از آن مخلوط شیر و آب را بیافزایید تا خمیر لطیف و نرمی به دست آید. مواد داخل کلمپه (خرمای بدون هسته،مغز گردوی خردشده،هل، قلمفور و جوزهندی، بادیون و زنجبیل، پودر پسته) را کاملا یکدست با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید. به دو روش می توانید کلمپه را قالب زده و آماده کنید: روش اول: خمیر را با وردنه روی سطحی صاف پهن کرده و با ته فنجان یا لیوان به شکل دایره‌های هم اندازه در آورید و پس از آن که مواد خرمایی که به شکل گلوله‌های کوچک در آورده‌اید را وسط آن گذاشتید یک دایره‌ی خمیری را روی آن قرار داده و دور آن را ببندید و مثل خمیر قطاب بپیچید. روش دوم: خمیرها را با دست گلوله‌ای شکل کرده، کف دست پهن کنید و مواد خرما را وسط آن قرار داده و اطراف آن را ببندید و سپس با استفاده از قالبهای مخصوص کلمپه روی آن را قالب بزنید. وقتی همه ی کلمپه‌ها پیچیده و آماده شدند آنها را داخل سینی فر چیده و در طبقه ی وسط و با دمای 180 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه گذاشته و پس از پخته شدن روی آن را با پودر پسته تزیین کنید و بگذارید سرد شده ، سپس نوش جان کنید.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*