جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
کاچی
مزاج گرم و خشک تعداد نفر
مواد لازم
آرد برنج : دو قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای یا عسل : به میزان لازم
خرما خرک کوبیده : یک قاشق غذاخوری
نارگیل کوبیده : یک قاشق غذاخوری
بادام نیم کوب : یک قاشق غذاخوری
گردوی کوبیده : یک قاشق غذاخوری
کنجد نیم کوب : یک قاشق غذاخوری
زعفران و دارچین : به میزان لازم
پسته و فندق نیم کوب : در صورت تمایل
روغن : به میزان لازم
 
روش تهیه مقداری شکر قهوه ای را به همراه 2 الی 3 پیمانه آب در ظرفی جداگانه با حرارت ملایم می پزیم. آرد برنج را همراه تمام مغزهای نیم کوب با حرارت ملایم در ظرف جداگانه به مدت 3 الی 5 دقیقه با روغن تفت می دهیم. بعد از طی 5 دقیقه شکر و آب پخته شده، زعفران و دارچین را به مواد تفت داده شده اضافه می کنیم و با حرارت ملایم می پزیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*