جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
پلو بروکلی
مزاج گرم و خشک تعداد نفر
مفید برای گرم و خشک، مناسب برای بلغمی مزاج ها، مناسب برای فصل پاییز، ضد چربی و کلسترول، ملیّن، مفید برای کبد، تقویت عمومی
مواد لازم
زعفران آب شده : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
قارچ : شش عدد بزرگ
کلم بروکلی گل گل شده : سه پیمانه
برنج : سه پیمانه
روغن کنجد، روغن زیتون : به میزان لازم
نمک، زردچوبه، ادویه پلوئی : به میزان لازم
 
روش تهیه برنج را از قبل خیس می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، سپس کلم بروکلی را افزوده ودکمی تفت می دهیم. قارچ را در اندازه های دو تا سه سانتی خرد کرده و به همراه ادویۀ پلویی به مواد قبلی افزوده و با حرارت ملایم چند دقیقه تفت می دهیم. برنج را با آب و مقداری نمک جوشانده، سپس آبکش می کنیم. برنج آبکش شده را همراه مواد آماده شده، لایه به لایه داخل قابلمه ریخته، در صورت تمایل مقداری زعفران آب شده به آن افزوده و پلو را با حرارت ملایم دم می‌کنیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*