جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
زرشک پلو
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای معتدل، ملیّن، مناسب برای همۀ مزاج ها و در تمام فصل ها، مفید برای تقویت کبد و تقویت کلیه، تقویت عمومی بدن، تقویت امور جنسی، تقویت فلب، تصفیۀ خون، تقویت سیستم دفاعی بدن، مفید برای لصافت پوست
مواد لازم
خلال بادام : یک دوم پیمانه
پیاز خرد شده : یک عدد متوسط
زرشک : یک دوم پیمانه
قارچ : یک عدد
برنج : چهار پیمانه
روغن کنجد، روغن زیتون : به میزان لازم
خلال پسته : دو قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای : دو قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه، ادویه پلوئی : به میزان لازم
 
روش تهیه برنج را از قبل خیس می کنیم. زرشک، خلال بادام و خلال پسته را مدتی خیس کرده سپس آبکش می کنیم. سویا را با آب و مقداری نمک و زردچوبه می پزیم، تا آب آن تمام شود. در صورتی که خواستیم به جای سویا از قارچ استفاده کنیم، قارچ را خرد می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم، سپس سویا یا قارچ را به پیاز افزوده و با حرارت ملایم تفت می دهیم. زرشک را همراه زعفران آب شده و کمی شکر قهوه ای و روغن کنجد دم می کنیم. برنج را با کمی آب و نمک جوشانده، سپس آن را آبکش می کنیم. برنج آبکش شده را به همراه سایر مواد آماده شده به جز زرشک، لایه به لایه در قابلمه ریخته و پلو را با حرارت ملایم دم می کنیم. هنگامی که پلو دم کشید، زعفران آب شده و زرشک را به آن اضافه می کنیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*