جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
آلبالو پلو
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای معتدل، ملیّن، مفید برای همۀ مزاج ها و مناسب برای فصل های تابستان، پاییز و زمستان، مفید برای تقویت کبد و کلیه، تقویت عمومی و تقویت امور جنسی و قلب، مفید برای تصفیۀ خون، تقویت سیستم دفاعی بدن، مفید برای لطافت پوست
مواد لازم
خلال بادام : یک دوم پیمانه
زعفران آب شده : به میزان لازم
برنج : سه پیمانه
خلال پسته : دو قاشق غذاخوری
شیره کشمش یا شکر قهوه ای : به میزان لازم
روغن زیتون : به میزان لازم
نمک : به میزان لازم
آلبالو : چهار پیمانه
 
روش تهیه برنج را از قبل خیس می کنیم. خلال پسته یا خلال بادام را با مقداری زعفران دم می کنیم. آلبالو ها را از هسته جدا کرده و به همراه مقداری شکر قهوه ای یا شیرۀ کشمش چند دقیقه می پزیم. برنج را با آب و کمی نمک جوشانده، سپس آبکش می کنیم. برنج آبکش شده را همراه آلبالو و خلال ها لایه به لایه داخل قابلمه ریخته، در صورت تمایل مقداری زعفران آب شده به آن افزوده و پلو را با حرارت ملایم دم می کنیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*