جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
هویج پلو
مزاج گرم و تر تعداد نفر
مفید برای گرم و تر، خون ساز، ملین، مفید برای کبد، تقویت عمومی بدن، تقویت قلب، تقویت جنسی، تقویت بینایی
مواد لازم
زعفران آب شده : به میزان لازم
هویج : سه عدد بزرگ
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
برنج : سه پیمانه
روغن کنجد، روغن زیتون : به میزان لازم
خلال پسته : دو قاشق غذاخوری
خلال بادام : چهار قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه، دارچین، هل : به میزان لازم
شیره کشمش یا شکر قهوه ای : به میزان لازم
 
روش تهیه برنج را از قبل خیس می کنیم. خلال پسته و بادام را نیز با هم خیس می کنیم. هویج را به صورت خلالی خرد می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم. هویج را همراه دارچین و پودر هل به پیاز افزوده و تفت می دهیم، سپس خلال ها را به همراه زعفران آب شده به مواد قبلی اضافه کرده و کمی حرارت می دهیم. اگر از شکر قهوه ای استفاده می کنید، برای هر نفر 2قاشق غذا خوری از شکر را به همراه کمی آب مخلوط کرده و به بقیه مواد افزوده و مقداری حرارت می دهیم تا آب شکر کاملاً جذب مواد شود. اگر شیرۀ کشمش استفاده می کنید، موقع صرف غذا آن را به پلو اضافه کنید. برنج را با کمی نمک می جوشانیم، سپس آن را صاف می کنیم. کل مواد آماده شده را لایه به لایه به پلو اضافه کرده و با حرارت ملایم دم می کنیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*