جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
زیره پلو با نخود فرنگی
مزاج گرم و خشک تعداد نفر
مفید برای گرم و خشک، مناسب برای بلغمی مزاج ها در فصل پاییز، مفید برای استخوان ها و پوست، تقویت امور جنسی، ضد چربی و کلسترول خون، مفید برای قلب و کبد
مواد لازم
زعفران آب شده : به میزان لازم
آب : پنج پیمانه
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
جعفری خرد شده : یک دوم پیمانه
نخود فرنگی : سه پیمانه
برنج : سه پیمانه
روغن کنجد، روغن زیتون : به میزان لازم
زیره سیاه : یک دوم پیمانه
نمک : به میزان لازم
 
روش تهیه برنج را از قبل خیس می کنیم. نخود فرنگی را با آب و کمی نمک می پزیم تا بدون آب شود. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، سپس جعفری را به آن افزوده و کمی تفت می دهیم. برنج را با آب (مقدار ذکرشده در بالا)، نمک و زیره سیاه می پزیم. وقتی آب رنج تقریباً تمام شد، مواد آماده شده و زعفران آب شده را به آن اضافه کرده و پلو را با حرارت ملایم دم می کنیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*