جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
زیره پلو با صیفی جات
مزاج گرم و تر تعداد نفر
مفید برای گرم و تر، مفید برای سوداوی مزاج ها در فصل زمستان، ملیّن، مفید برای دستگاه گوارش و کبد، تقویت عمومی و تقویت امور جنسی، دارای ویتامین های گروهB، مفید برای دردهای استخوانی
مواد لازم
زعفران آب شده : به میزان لازم
هویج : یک عدد بزرگ
کدو خورشتی : یک عدد بزرگ
لوبیا سبز خرد شده : یک پیمانه
نخود فرنگی : یک پیمانه
برنج : سه پیمانه
روغن کنجد، روغن زیتون : به میزان لازم
زیره سیاه : یک دوم پیمانه
نمک، زردچوبه، زنجبیل، ادویه پلوئی : به میزان لازم
 
روش تهیه برنج را از قبل خیس می کنیم. لوبیا سبز را یک سانتی خرد کرده و آن را بخار پز یا با مقداری آب، آب پز می کنیم. نخود فرنگی را با آب و مقداری نمک می پزیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، سپس هویج را نگینی خرد کرده و به پیاز افزوده و تفت می دهیم. کدو را دو سانتی خرد کرده و به همراه ادویۀ پلویی و زنجبیل به مواد قبلی اقزوده و مدتی حرارت می دهیم. در انتها لوبیا سبز و زیره را به کل مواد افزوده و کمی تفت می دهیم. برنج را با آب و کمی نمک جوشانده، چند دقیقه قبل از آبکش کردن نخود فرنگی را اضافه کرده، سپس آن را آبکش می کنیم. برنج آبکش شده را با مواد آماده شده لایه به لایه داخل قابلمه ریخته، در صورت تمایل کمی زعفران آب شده افزوده و پلو را با حرارت ملایم دم می کنیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*