جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
آجیل پلو
مزاج گرم و تر تعداد نفر
مفید برای گرم و تر، ملیّن، مناسب برای سوداوی مزاج ها در فصل زمستان، مفید برای حافظه، کبد وقلب، تقویت عمومی و جنسی، ضد دیابت و ضد چربی خون
مواد لازم
خلال بادام : یک دوم پیمانه
زعفران آب شده : به میزان لازم
هویج : یک عدد بزرگ
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
برنج : چهار پیمانه
نمک، زردچوبه، دارچین : به میزان لازم
روغن کنجد، روغن زیتون : به میزان لازم
خلال پسته : یک قاشق غذاخوری
کشمش : یک پیمانه
 
روش تهیه برنج و خلال ها را از قبل خیس می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، سپس هویج را خلالی خرد کرده و به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم. خلال پسته و بادام را به همراه دارچین به مواد قبلی افزوده و مدتی حرارت می دهیم. برنج را با آب و کمی نمک جوشانده، سپس آبکش می کنیم. برنج آبکش شده را به همراه کشمش و مواد آماده شده، لایه به لایه داخل قابلمه ریخته، در صورت تمایل مقداری زعفران آب شده به آن افزوده و پلو را با حرارت ملایم دم می کنیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*