جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
پلونخود فرنگی با خلال
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای معتدل، ملیّن، مناسب برای همۀ مزاج ها، مناسب برای فصل های بهار، پاییز و زمستان، مفید برای حافظه، کبد و قلب، تقویت عمومی و جنسی، ضد دیابت و ضد چربی خون
مواد لازم
خلال بادام : یک دوم پیمانه
زعفران آب شده : به میزان لازم
هویج : یک عدد متوسط
روغن کنجد : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
نخود فرنگی : دو و یک دوم پیمانه
برنج : سه پیمانه
نمک، زردچوبه، ادویه پلوئی : به میزان لازم
 
روش تهیه برنج را از قبل خیس می کنیم. نخود فرنگی را با آب و کمی نمک می پزیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، سپس هویج را به صورت خلالی خرد کرده و آن را به همراه ادویۀپلویی به پیاز افزوده و این مواد را برای مدتی تفت می دهیم. برنج را با آب و مقدار کمی نمک جوشانده، سپس آن را آبکش می کنیم. برنج آبکش شده را به همراه مواد آماده شده و خلال بادام، لایه به لایه در ظرف مورد نظر ریخته، مقداری زعفران آب شده به کل مواد افزوده پلو را با حرارت ملایم دم می کنیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*