جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
پلو نخود فرنگی
مزاج گرم و تر تعداد نفر
مفید برای گرم و تر، ملین، مناسب برای سوداوی مزاج ها، مناسب برای فصل زمستان، مفید برای حافظه، کبد و قلب، تقویت عمومی و جنسی، ضد دیابت و ضد چربی خون
مواد لازم
خلال بادام : یک دوم پیمانه
آب : پنج پیمانه
هویج : یک عدد کوچک
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
نخود فرنگی : دو و یک دوم پیمانه
برنج : سه پیمانه
روغن کنجد، روغن زیتون : به میزان لازم
نمک، زردچوبه، ادویه پلوئی : به میزان لازم
 
روش تهیه برنج را از قبل خیس می کنیم. نخود فرنگی را با آب و کمی نمک می پزیم. برنج را با آب (مقدار ذکرشده در بالا)، شوید و کمی نمک و زرد چوبه می پزیم. سپس نخود فرنگی و مقداری روغن به آن افزوده و غذا را با حرارت ملایم می پزیم تا بدون آب شود. در آخر مقداری زعفران آب شده به پلو اضافه کرده و آن را با حرارت ملایم دم می کنیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*