جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
پلو چشم بلبلی با هویج
مزاج گرم و تر تعداد نفر
مفید برای گرم و تر، مناسب برای سوداوی مزاج ها، مناسب برای فصل زمستان، مفید برای کبد، تقویت چشم و بینایی، تقویت عمومی بدن، تقویت حافظه، مفید برای کبد، تقویت قلب، تقویت امور جنسی
مواد لازم
زعفران آب شده : به میزان لازم
هویج : یک عدد بزرگ
لوبیا چشم بلبلی : یک و یک دوم پیمانه
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
برنج : سه پیمانه
روغن کنجد، روغن زیتون : به میزان لازم
کشمش : یک دوم پیمانه
نمک، زردچوبه، ادویه پلوئی : به میزان لازم
 
روش تهیه برنج و لوبیا را از قبل خیس می کنیم لوبیا را با آب و کمی نمک و زردچوبه کاملاً می پزیم. پیاز را با روغن کنجد و زردچوبه تفت داده، سپس هویج را خلالی خرد کرده و به همراه ادویه به پیاز افزوده و مدتی تفت می دهیم. برنج را با آب و مقداری نمک چوشانده، سپس آن را آبکشی می کنیم. برنج آبکش شده را به همراه کشمش و سایر مواد آماده شده، لایه به لایه در قابلمه می ریزیم. در پایان، مقداری زعفران آب شده نیز به آن اضافه کرده و پلو را با حرارت ملایم دم می کنیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*