جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
شوید پلو با لوبیا چشم بلبلی
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای معتدل، گرم و خشک، مناسب برای بلغمی مزاج ها در فصل پاییز، ضد چربی و کلسترول خون، مقوی امور جنسی، مفید برای کلیه، تقویت عمومی بدن، مفید برای کبد، تقویت قلب
مواد لازم
زعفران آب شده : به میزان لازم
لوبیا چشم بلبلی : یک و یک دوم پیمانه
شوید خشک یا تازه : به میزان لازم
برنج : سه پیمانه
نمک، زردچوبه، دارچین : به میزان لازم
روغن زیتون : به میزان لازم
 
روش تهیه برنج و لوبیا را جدا از قبل خیس می کنیم. آب لوبیا را عوض کرده و آن را با آب جدید و مقداری نمک و زردچوبه کاملاً می پزیم. برنج را با آب و کمی نمک جوشانده و چند دقیقه قبل از صاف کردن، لوبیا و شوید تازه را به آن افزوده، سپس برنج را آبکش می کنیم. اگر از شوید خشک استفاده کردیم، آن را موقع دم کردن، لابلای برنج می ریزیم. مقداری پودر دارچین و زعفران آب شده به برنج افزوده و آن را با حرارت ملایم دم می کنیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*