جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
پلو گوجه با قارچ
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای معتدل، مفید برای مزاج های معتدل، مناسب برای فصل های بهار و پاییز، ضد چربی و کلسترول، ملیّن، مفید برای کبد، تقویت عمومی
مواد لازم
آب : پنج پیمانه
گوجه فرنگی : سه عدد بزرگ
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
سیب زمینی : یک عدد بزرگ
قارچ : چهار عدد بزرگ
برنج : چهار پیمانه
روغن کنجد، روغن زیتون : به میزان لازم
 
روش تهیه برنج را از قبل خیس می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت می دهیم. سیب زمینی را نگینی خرد کرده و به پیاز اضافه کرده و کمی حرارت می دهیم. قارچ ها را در اندازه های دو تا سه سانتی خرد کرده و به همراه فلفل و زنجبیل به مواد قبلی اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. سپس گوجه را با آب در مخلوط کن می ریزیم تا نرم شود و همراه نمک به بقیه مواد افزوده و مدتی می پزیم. هنگامی که آب گوجه قوام پیدا کرد، برنج را به آن اضافه کرده و پلو را با حرارت ملایم دم می کنیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*