جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
پلو گوجه
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای معتدل، مفید برای مزاج های معتدل در فصل پاییز، مفید برای استخوان ها
مواد لازم
آب : پنج پیمانه
گوجه فرنگی : سه عدد بزرگ
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
سیب زمینی : یک عدد بزرگ
برنج : چهار پیمانه
روغن کنجد، روغن زیتون : به میزان لازم
نمک، زردچوبه، زنجبیل، ادویه پلوئی : به میزان لازم
 
روش تهیه برنج را از قبل خیس می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، سپس سیب زمینی را نگینی خرد کرده و به همراه ادویه به پیاز افزوده و مدتی تفت می دهیم. گوجه را با آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و به همراه نمک و زنجبیل به بقیه مواد اضافه کرده و مدتی حرارت می دهیم. هنگامی که آب گوجه قوام پیدا کرد، برنج را به آن افزوده و مدتی می پزیم تا آب غذا تمام شود. سپس پلو را با حرارت ملایم دم می کنیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*