جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
پلونعناع و گشنیز
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای معتدل، مفید برای مزاج های معتدل و مناسب بهار و پاییز، ملیّن، مفید برای دستگاه گوارش و کبد، تقویت عمومی و تقویت جنسی، دارای ویتامین های گروه B، مفید برای دردهای استخوانی
مواد لازم
زعفران آب شده : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
برنج : چهار پیمانه
روغن کنجد، روغن زیتون : به میزان لازم
نعناع خرد شده : یک پیمانه
گشنیز خرد شده : دو پیمانه
نمک، زردچوبه، ادویه پلوئی : به میزان لازم
 
روش تهیه برنج را از قبل خیس می کنیم. آب سبزیجات خرد شده را کاملاً می گیریم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، سپس سبزیجات و ادویۀ پلویی را افزوده و مدتی حرارت می دهیم. برنج را با آب و مقداری نمک جوشانده، سپس آبکش می کنیم. برنج آبکش شده را همراه مواد آماده شده، لایه به لایه داخل قابلمه ریخته، در صورت تمایل مقداری زعفران آب شده نیز به آن افزوده و پلو را با حرارت ملایم دم می کنیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*