جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
کلم پلو با لپه
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای معتدل، تقویت عمومی، مفید برای کبد، ضد کلسترول و چربی
مواد لازم
زعفران آب شده : به میزان لازم
لپه : یک پیمانه
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
کلم خرد شده : هفت پیمانه
برنج : سه پیمانه
روغن کنجد، روغن زیتون : به میزان لازم
نمک، زردچوبه، زنجبیل، ادویه پلوئی : به میزان لازم
 
روش تهیه برنج و لپه را از قبل خیس می کنیم. لپه را با آب و کمی زردچوبه کاملا می پزیم تا بدون آب شود. کلم ها را در اندازه های دو سانتی خرد کرده، سپس آن را با روغن کنجد و کمی ادویه تفت می دهیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، سپس کلم را همراه با نمک و زنجبیل به آن افزوده و کمی حرارت می‌دهیم. برنج را با آب و مقداری نمک جوشانده، سپس آن را آبکش می کنیم. برنج آبکش شده را همراه لپه و کلم لایه به لایه در قابلمه می ریزیم. در انتهای مقداری زعفران آب شده به پلو افزوده و با حرارت ملایم آن را دم می کنیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*