جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
کلم پلو با قارچ
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای معتدل، مفید برای مزاج های معتدل، مناسب برای فصل های بهار و پاییز، ضد چربی و کلسترول، ملیّن، مفید برای کبد، تقویت عمومی
مواد لازم
گوجه فرنگی : سه عدد بزرگ
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
کلم خرد شده : شش پیمانه
سیب زمینی : یک عدد متوسط
قارچ : چهار عدد بزرگ
برنج : سه پیمانه
روغن کنجد، روغن زیتون : به میزان لازم
نمک، زردچوبه، زنجبیل، ادویه پلوئی : به میزان لازم
 
روش تهیه برنج را از قبل خیس می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، سپس سیب زمینی را نگینی خرد کرده و به پیاز افزوده و مدتی تفت می دهیم. قارچ ها را دو سانتی خرد کرده و همراه ادویه و زنجبیل به مواد قبلی افزوده و کمی حرارت می دهیم. کلم های خرد شده را در ظرفی جدا با کمی روغن تفت داده، سپس به بقیه مواد اضافه می کنیم. گوجه ها را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و به کل مواد افزوده و مدتی حرارت می دهیم تا آب گوجه کاملاً جذب مواد شود. برنج را با آب و کمی نمک جوشانده، سپس ابکش می کنیم. برنج آبکش شده را همراه مواد آماده شده، لایه به لایه داخل قابلمه ریخته و پلو را با حرارت ملایم دم می کنیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*