جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
کلم پلو سبزیجات
مزاج گرم و تر تعداد نفر
مفید برای گرم و تر، مفید برای سوداوی مزاج ها و مناسب برای فصل زمستان، ملیّن، مفید برای دستگاه گوارش و کبد، تقویت عمومی و تقویت امور جنسی، دارای ویتامین ها ی گروه B، مفید برای دردهای استخوانی
مواد لازم
زعفران آب شده : به میزان لازم
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
کلم خرد شده : هشت پیمانه
برنج : دو و یک دوم پیمانه
روغن کنجد، روغن زیتون : به میزان لازم
سبزی پلویی خرد شده : به میزان لازم
 
روش تهیه برنج را از قبل خیس می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت می دهیم. کلم را دو سانتی خرد کرده و با مقداری روغن کنجد تفت داده، سپس سبزی پلویی را به آن افزوده و کمی حرارت می دهیم. کلم و سبزی تفت داده، سپس سبزی پلویی را به آن افزوده و کمی حرارت می دهیم. کلم و سبزی تفت داده شده را نیز همراه با فلفل و زنجبیل به پیاز اضافه می کنیم. پس از آن برنج را با آب و مقدار کمی نمک جوشانده، و سپس آبکش می کنیم. برنج آبکش شده را به همراه مواد آماده شده لایه به لایه درداخل قابلمه ریخته، در صورت تمایل مقداری زعفران آب شده به آن افزوده و پلو را با حرارت ملایم دم می کنیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*