جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
کلم پلوی زعفرانی
مزاج گرم و تر تعداد نفر
مفید برای گرم و تر، مفید برای سوداوی مزاج ها در فصل زمستان، مفید برای قلب، استخوان ها و دستگاه گوارش مخصوصاً روده ها، مفید برای کبد، تقویت امور جنسی و تقویت عمومی
مواد لازم
زعفران آب شده : به میزان لازم
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
کلم خرد شده : هشت پیمانه
برنج : سه پیمانه
روغن کنجد، روغن زیتون : به میزان لازم
 
روش تهیه برنج را از قبل خیس می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم . کلم را دو سانتی خرد کرده و با کمک روغن تفت می دهیم. سپس مقداری زعفران آب شده نمک، فلفل و زنجبیل به آن اضافه می کنیم. برنج را با آب و کمی نمک جوشانده، سپس آبکش می کنیم. برنج آبکش شده را به همراه مواد آماده شده، لایه به لایه داخل قابلمه ریخته در صورت نیاز مقداری زعفران آب شده به آن افزوده و پلو را با حرارت لایم دم می کنیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*