جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
شوید پلو باماش
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای معتدل، ملیّن، تقویت عمومی، تقویت امور جنسی، ضد چربی و کلسترول خون، مفید برای کبد و قلب
مواد لازم
زعفران آب شده : به میزان لازم
آب : پنج پیمانه
ماش : یک و یک دوم پیمانه
برنج : سه پیمانه
نمک، زردچوبه : به میزان لازم
روغن زیتون : به میزان لازم
شوید خشک یا تازه : یک پیمانه
 
روش تهیه برنج و ماش را از قبل خیس می کنیم. ماش را با آب و کمی نمک می پزیم تا بدون آب شود. برنج را با آب (مقدار ذکر شده در بالا) و کمی نمک می پزیم. زمانی که آب برنج تقریباً تمام شد، زردچوبه، شوید، ماش و کمی روغن را به آن افزوده و پلو را با حرارت ملایم دم می کنیم. مدتی قبل از دم کردن برنج مقداری زعفران آب شده به آن اضافه می کنیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*