جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
پلو ماش وعدس
مزاج گرم و خشک تعداد نفر
مفید برای گرم و خشک، مفید برای بلغمی مزاج ها در فصل پاییز، مفید برای کم خونی، تقویت عمومی، مقوی امور جنسی، دارای انواع ویتامین و املاح معدنی مخصوصاً آهن، فسفر و کلسیم، تقویت حافظه
مواد لازم
زعفران آب شده : به میزان لازم
آب : پنج پیمانه
عدس : یک دوم پیمانه
ماش : یک پیمانه
برنج : سه پیمانه
نمک، زردچوبه، دارچین : به میزان لازم
روغن زیتون : به میزان لازم
 
روش تهیه برنج و حبوبات را از قبل خیس می کنیم. ماش و عدس را همراه آب و کمی نمک می پزیم تا بدون آب شود. برنج را با آب (مقدار ذکر شده در بالا) و کمی نمک و زردچوبه با حرارت ملایم می پزیم. وقتی آب برنج تقریباً تمام شد، عدس و ماش را به همراه دارچین به برنج افزوده، در صورت تمایل مقداری زعفران آب شده به آن اضافه کرده و پلو را با حرارت ملایم دم می کنیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*