جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
پلو ماش و کنجد
مزاج گرم و تر تعداد نفر
مفید برای گرم و تر، مفید برای مزاج های سوداوی ومعتدل، خون ساز، تقویت جنسی و عمومی، تداوم در مصرف، مفید برای اختلالات پوستی
مواد لازم
زعفران آب شده : به میزان لازم
آب : پنج پیمانه
ماش : یک و یک دوم پیمانه
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
برنج : دو و یک دوم پیمانه
نمک، زردچوبه، دارچین : به میزان لازم
روغن کنجد، روغن زیتون : به میزان لازم
کنجد سفید : یک پیمانه
 
روش تهیه برنج و ماش را از قبل خیس می کنیم. ماش را با مقداری آب می پزیم. پیاز را همراه روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت داده، سپس کنجد را به آن افزوده و مدتی حرارت می دهیم. برنج را با آب و مقداری نمک می پزیم. زمانی که آب برنج تقریباً تمام شد، ابتدا ماش و بعد از آن کنجد و پیاز را به آن افزوده و پلو را با حرارت ملایم دم می‌کنیم. قبل از دم کردن برنج، مقداری زعفران آب شده و پودر دارچین به آن اضافه می کنیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*