جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
مقبول پلو
مزاج گرم و تر تعداد نفر
مفید برای گرم و تر، خون ساز، مفید برای سوداوی مزاج ها در فصل زمستان، مفید برای حافظه
مواد لازم
زعفران آب شده : به میزان لازم
لپه : یک و یک دوم پیمانه
روغن کنجد : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
برنج : یک و یک دوم پیمانه
کشمش : یک و یک دوم پیمانه
نمک، زنجبیل، دارچین، ادویه پلوئی : به میزان لازم
 
روش تهیه برنج و لپه را از قبل خیس می کنیم. لپه را با آب و کمی زردچوبه می پزیم تا کاملاً بدون آب شود. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم. مدتی بعد ادویه، دارچین و زنجبیل را افزوده و کمی تفت می دهیم. در آخر کشمش را اضافه می کنیم. برنج را با آب و نمک می جوشانیم. چند دقیقه قبل از صاف کردن، لپه را به آن اضافه کرده برنج را آبکش می کنیم. موقع دم کردن برنج، پیاز و کشمش آماده شده را وسط برنج قرار می دهیم. کمی زعفران آب شده به آن افزوده و اجازه می دهیم پلو با حرارت ملایم دم بکشد.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*