جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
قیمه پلو با زردچوبه
مزاج گرم و خشک تعداد نفر
مفید برای گرم و خشک، مفید برای بلغمی مزاج ها در فصل پاییز، مفید برای کبد و قلب، ملیّن، ضد دیابت، ضد چربی و کلسترول خون
مواد لازم
زعفران آب شده : به میزان لازم
لپه : یک پیمانه
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
برنج : سه پیمانه
روغن کنجد، روغن زیتون : به میزان لازم
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه پلوئی، پودر زیره : به میزان لازم
 
روش تهیه برنج و لپه را از قبل خیس می کنیم. لپه را با آب و کمی زردچوبه کاملاً می پزیم تا بدون آب شود. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، سپس ادویۀ پلویی، پودر زیره و زنجبیل را افزوده و مدتی حرارت می دهیم. برنج را با آب و مقداری نمک می جوشانیم، سپس آن را آبکش می کنیم. برنج را به همراه لپه، پیاز و مقداری دارچین، لایه به لایه درون ظرف مورد نظر ریخته و آن را دم می کنیم. موقع دم کشیدن، مقداری زعفران آب شده به پلو اضافه می کنیم. این غذا را نیز می توان به صورت دم پخت درست کرد.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*