جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
استانبولی زردچوبه
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای معتدل، مفید برای مزاج های معتدل، مناسب برای چهار فصل، ضد چربی و کلسترول خون، ضد دیابت، تقویت کبد قلب
مواد لازم
زعفران آب شده : به میزان لازم
آب : پنج پیمانه
پیاز خرد شده : یک عدد متوسط
لوبیا سبز خرد شده : شش پیمانه
برنج : سه پیمانه
روغن کنجد، روغن زیتون : به میزان لازم
شوید خشک : یک پیمانه
نمک، زردچوبه، زنجبیل : به میزان لازم
 
روش تهیه برنج را از قبل خیس می کنیم.لوبیا سبز را دو سانتی خرد کرده و آن را بخار پز یا با مقداری آب، آب پز می کنیم و مدتی حرارت می دهیم. برنج را با آب و کمی نمک می پزیم، وقتی آب آن تقریباً تمام شد، لوبیا سبز، زعفران آب شده و روغن را به آن اضافه کرده و با حرارت ملایم دم می کنیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*