جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
استانبولی سیب زمینی
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای معتدل، مفید برای مزاج های معتدل، مناسب برای فصل های بهار و پاییز، ضد چربی و کلسترول خون، مفید برای کبد، تقویت عمومی
مواد لازم
آب : پنج پیمانه
گوجه فرنگی : سه عدد بزرگ
روغن کنجد : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
لوبیا سبز : سه پیمانه
سیب زمینی : یک عدد بزرگ
برنج : سه پیمانه
نمک، زردچوبه، زنجبیل، ادویه پلوئی : به میزان لازم
شوید خشک یا تازه : یک دوم پیمانه
 
روش تهیه برنج را از قبل خیس می کنیم. لوبیا را در اندازه های دو سانتی خرد کرده و بخار پز می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زرد چوبه تفت داده، سپس سیب زمینی را نگینی خرد کرده و به پیاز افزوده و مدتی تفت می دهیم. گوجه را با آب در مخلوط ریخته تا نرم شود و به همراه نمک، زنجبیل و ادویۀپلویی به بقیه مواد اضافه کرده و کمی می پزیم، وقتی آب گوجه قوام پیدا کرد برنج، شوید، لوبیا سبز و کمی روغن به آن افزوده و مدتی حرارت می دهیم تا غذا بدون آب شود. پس از آن، پلو را با حرارت ملایم دم می کنیم تا آماده شود.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*