جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
استانبولی با قارچ
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای معتدل، مفید برای مزاج های معتدل، مناسب برای فصل های بهار و پاییز، ضد چربی و کلسترول خون، ملیّن، مفید برای کبد، تقویت عمومی
مواد لازم
آب : پنج پیمانه
گوجه فرنگی : سه عدد بزرگ
روغن کنجد : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
لوبیا سبز : چهار پیمانه
قارچ : هشت عدد
برنج : سه پیمانه
نمک، زردچوبه، زنجبیل، ادویه پلوئی : به میزان لازم
 
روش تهیه برنج را از قبل خیس می کنیم. لوبیا سبز را دو سانتی خرد کرده و آن را بخار پز یا با مقداری آب، آب پز می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت داده، سپس لوبیا سبز و ادویۀ پلویی را به آن افزوده و کمی تفت می دهیم. قارچ را در اندازه های دو تا سه سانتی خرد کرده و به مواد قبلی افزوده و کمی حرارت می دهیم. گوجه فرنگی را با آب درون مخلوط کن می ریزیم. وقتی که آب گوجه قوام پیدا کرد، برنج را نیز به آن افزوده و مدتی حرارت می دهیم تا آب غذا تمام شود، سپس پلو را با حرارت ملایم دم می کنیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*