جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
استانبولی با کرفس
مزاج گرم و تر تعداد نفر
مفید برای گرم وتر، مناسب برای سوداوی مزاج ها، مفید برای فصل زمستان، ضد چربی و کلسترول، مفید برای چاقی و چربی سوز، مفید برای پروستات، مفید برای قلب و کبد
مواد لازم
آب : چهار پیمانه
گوجه فرنگی : سه عدد بزرگ
ساقه کرفس خرد شده : شش پیمانه
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
برنج : سه پیمانه
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه پلوئی : به میزان لازم
روغن کنجد، روغن زیتون : به میزان لازم
 
روش تهیه برنچ را از قبل خیس می کنیم . ساقه های کرفس را یک سانتی خرد کرده و بخارپز می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت داده، سپس ساقه کرفس و ادویۀ پلویی را به آن افزوده و مدتی تفت می دهیم. گوجه را با آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و به همراه نمک، فلفل و زنجبیل به بقیۀ مواد اضافه کرده و مدتی حرارت می دهیم. زمانی که آب گوجه قوام پیدا کرد، برنج را به آن افزوده و با حرارت ملایم می پزیم تا آب غذا تمام شود، سپس پلو را با حرارت ملایم دم می‌کنیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*