جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
استانبولی با لوبیا سبز
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای معتدل ، مفید برایمزاج های معتدل ، ملیّن ، تقویت عمومی بدن ، مفید برای دیابت ، تقویت بینایی ، مفید برای تقویت کبد و پروستات ، تقویت قلب
مواد لازم
هویج : یک عدد متوسط
گوجه فرنگی : چهار عدد بزرگ
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
لوبیا سبز خرد شده : پنج پیمانه
برنج : سه پیمانه
فلفل دلمه ای : یک عدد کوچک
روغن کنجد، روغن زیتون : به میزان لازم
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، دارچین، ادویه پلوئی : به میزان لازم
 
روش تهیه برنج را از قبل خیس می کنیم . لوبیا سبز را به برش های 2 سا نتی خرد کرده و آن را بخارپز یا اب پز می کنیم . هویج و فلفل دلمه ای را به صورتی نگینی یا خلالی خرد می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت می دهیم ، هویج را به پیاز اضافه رده و کمی تفت می دهیم تا نرم شود ، سپس فلفل دلمه ای و لوبیا سبز را به همراه ادویه ، دارچین و زنجبیل به پیاز افزوده و کمی حرارت می دهیم . گوجه را همراه با 5 پیمانه آب و نمک در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و به کل مواد اضافه می کنیم و مقداری می پزیم تا قوام پیدا کند. سپس برنج را به کل مواد افزوده و می پزیم تا آب گوجه تمام شود ، سپس پلو را با حرارت ملایم دم می کنیم .
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*