جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
لوبیا پلو با قارچ
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای معتدل، مفید برای مزاج های معتدل، ملیّن، تقویت عمومی بدن، مفید برای دیابت، تقویت بینایی، مفید برای تقویت کبد و پروستات، تقویت قلب
مواد لازم
آب : پنج پیمانه
گوجه فرنگی : سه عدد بزرگ
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
سیب زمینی : یک عدد متوسط
قارچ : 12 عدد
لوبیا سبز خرد شده : چهار پیمانه
برنج : سه پیمانه
روغن کنجد، روغن زیتون : به میزان لازم
نمک، زردچوبه، زنجبیل، ادویه پلوئی : به میزان لازم
 
روش تهیه برنج را از قبل خیس می کنیم. لوبیا سبز را به برش های دو سانتی خرد کرده و آن را بخارپز یا آب پز می کنیم. هویج و فلفل دلمه ای را به صورتی نگینی یا خلالی خرد می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت می دهیم، هویج را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا نرم شود، سپس فلفل دلمه ای و لوبیا سبز را به همراه ادویه، دارچین و زنجبیل به پیاز افزوده و کمی حرارت می دهیم. گوجه را همراه با آب و نمک در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و به کل مواد اضافه می کنیم و مقداری می پزیم تا قوام پیدا کند. سپس برنج را به کل مواد افزوده و می پزیم تا آب گوجه تمام شود، سپس پلو را با حرارت ملایم دم می کنیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*