جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
لوبیا پلو
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای معتدل، مفید برای مزاج های معتدل، مفید برای فصل های بهار، پاییز و زمستان، مفید برای کبد، ضد دیابت، تقویت بینایی، ملیّن، تقویت عمومی
مواد لازم
آب : چهار پیمانه
گوجه فرنگی : سه عدد بزرگ
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
لوبیا سبز خرد شده : پنج پیمانه
برنج : سه پیمانه
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه پلوئی : به میزان لازم
روغن کنجد، روغن زیتون : به میزان لازم
 
روش تهیه برنج را از قبل خیس می کنیم . لوبیا سبز را دو سانتی خرد کرده، سپس آن را بخارپز یا آب پز می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، سپس لوبیا سبز و ادویه را به آن افزوده و مدتی تفت می دهیم. گوجه را با آب در مخلوط کن می‌ریزیم تا نرم شود و به همراه نمک، زنجبیل و فلفل به مواد قبلی افزوده و کمی می پزیم. هنگامی که آب گوجه قوام پیدا کرد، برنج را به آن افزوده و مدتی می پزیم تا آب غذا تمام شود، سپس پلو را با حرارت ملایم دم می کنیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*