جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
خورش دال بامیه
مزاج گرم و تر تعداد نفر
مفید برای گرم و تر ، ملیّن ، مفید برای م عده و روده ها و کبد ، مفید برای سوداوی مزاج ها در فصل زمستان
مواد لازم
گوجه فرنگی : سه عدد بزرگ
روغن کنجد : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
جعفری خرد شده : یک پیمانه
دال عدس : دو پیمانه
بامیه : 20 عدد
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی : به میزان لازم
آب لیموترش تازه : به میزان لازم
 
روش تهیه قسمت انتهایی بامیه را جدا کرده ، سپس آن را مدتی در آب نمک خیس کرده و آبکش می کنیم . پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت داده سپس بامیه ، نمک ، فلفل و زنجبیل را افزوده وتفت می دهیم . پس از مدتی جعفری ، دال عدس و ادویۀ خورشتی را به مواد قبلی افزوده و کمی حرارت م یدهیم . گوجه را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و آن را به بقیۀ مواد افزوده ، اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در صورت تمایل ، قبل از صرف غذا مقداری آب لیموترش تازه به خورش اضافه می کنیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*