جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
خورش خلال و لپه
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای معتدل ، خون ساز ، مفید برای استخوان ها ، تقویت عمومی بدن ، مفید برای کبد ، تصفیۀ خون
مواد لازم
خلال بادام : یک پیمانه
زعفران آب شده : به میزان لازم
لپه : یک و یک دوم پیمانه
گوجه فرنگی : دو عدد بزرگ
روغن کنجد : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
آلوچه برقانی : 12 عدد
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی : به میزان لازم
آب لیموترش تازه : به میزان لازم
 
روش تهیه لپه و خلال بادام را از قبل خیس می کنیم . آلوچه را با مقداری آب ، زعفران و کمی لیموترش تازه می پزیم . لپه را نیز با مقداری آب و زردچوبه کاملاً می پزیم . پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه وا دویه تفت داده ، سپس آلوچه و خلال را افزوده و مدتی حرارت می دهیم . گوجه را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و به همراه نمک ، فلفل و زنجبیل به بقیه مواد اضافه کرده و مدتی می پزیم . زما نی که آب گوجه قوام پیدا کرد ، لپه را همراه زعفران آب شده به خورش افزوده واجازه می دهیم غذا باحرارت ملایم پخته تا آماده شود . در صورت تمایل می توان از آب لیموترش تازه استفاده کرد .
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*