جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
خورش فسنجان مخصوص
مزاج گرم و تر تعداد نفر
مفید برای گرم و تر ، ملیّن ، مفید برای معده و روده ها و کبد ، مفید برای سوداوی مزاج ها در فصل زمستان
مواد لازم
زعفران آب شده : به میزان لازم
بادام : یک پیمانه
هویج : یک عدد متوسط
روغن کنجد : به میزان لازم
گردو : دو پیمانه
سیب زمینی : یک عدد متوسط
سیب درختی : دو عدد
رب انار : به میزان لازم
دارچین : به میزان لازم
شیره کشمش : در صورت تمایل
 
روش تهیه گردو و بادام را چرخ کرده یا آن را می کوبیم . سیب درختی ، سیب زمینی و هویج را ریز رنده کرده وبه همراه مقداری آب گرم و دارچین به مواد قبلی افزوده و می پزیم تا گردو روغن بیندازد.در انتها رب انار را اضافه کرده و مدتی حرارت می دهیم اگر غذا شیرین نبود ، در صورت تمایل از شیرۀ کشمش استفاده می کنیم . قبل از صرف غذا مقداری زعفران آب شده به آن افزوده و اجازه می دهیم که خورش با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*