جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
خورش فسنجان با سویا قلقلی
مزاج گرم و تر تعداد نفر
مفید برای گرم و تر ، ملیّن ، مفید برای م عده و روده ها و کبد ، مفید برای سوداوی مزاج ها در فصل زمستان
مواد لازم
زعفران آب شده : به میزان لازم
بادام : یک دوم پیمانه
هویج : یک عدد متوسط
روغن کنجد : به میزان لازم
گردو : دو پیمانه
پیاز خرد شده : یک عدد متوسط
زردچوبه، دارچین : به میزان لازم
رب انار شیرین : چهار قاشق غذاخوری
شیره کشمش : به میزان لازم
 
روش تهیه گردوو بادام را چرخ کرده یا می کوبیم . پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده ، سپس هویج را به صورت خلال ریز خرد کرده و به همراه دارچین به پیاز افزوده و مدتی تفت می دهیم . پس از آن مقداری آب گرم به مواد قبلی (گردو و بادام چرخ شده ، پیاز و هویج ) اضافه کرده واجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته شود . در آخر ر ب انار شیرین و شیرۀ کشمش را به خورش ا فزوده و مدتی می پزیم . بعد از آن که خورش کاملاً روغن ا نداخت ، قلقلی ها و زعفران را به غذا ا ضافه می کنیم . مواد لازم برای تهیۀ قلقلی ها : سویا : 1 پیمانه ، پیاز : 1 عدد کوچک ، بلغور گندم : 1 پیمانه ، هویج : 1 عدد کوچک ، سیب زمینی آب پز : 1 عدد متوسط ، پودر لپه : 1 قاشق غذا خوری ، نمک، زردچوبه، روغن کنجد : به میزان لازم دستور تهیۀ قلقلی ها : بلغور گندم را از قبل خیس کرده ، سپس در آبکش ریخته تا آب آن کاملاً جدا شود . سویا را با مقداری نمک و زردچوبه می پزیم تا بدون آب شود . سویا و بلغور باید کاملاً بدون آب شوند. پیاز را رنده کرده و آبش را جدا می کنیم . تمام مواد را با هم 2 الی 3 مرتبه چرخ کرده ، سپس مواد را با دست ورز می دهیم . مواد آماده شده را گرد گرد کوچک کرده و در آرد لپه می غلتانیم و با روغن کنجد با حرارت ملایم تفت می دهیم . قلقلی ها را در 2 دقیقه قبل از پخت کامل به فسنجان اضافه می کنیم .
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*